Offerte aanvragen via
+33 320 523 233
0,099 €/min vanaf een vaste telefoon

Waar u uw fontein te zetten?

Dat is het u de cursus zijn overgestoken, kocht u uw fontein. Het zal gewoon vinden waar u de fontein te plaatsen. Afhankelijk van de keuze van het model of de lay-out van uw kantoor een veel mogelijkheden voor u beschikbaar. Wij zullen u helpen bij de fontein te vinden.

Maak uw fontein beschikbaar:
Uw medewerkers, medewerkers zullen allemaal blij zijn met de komst van een fontein, maar als ze moeten oversteken alle lokalen om er te komen snel kunnen ze moe. Neem ook 10 minuten per keer dat u wilt een drankje van vers water zou een echte verspilling van tijd en dus productiviteit.

Daarom moeten we denken aan al uw gebruikers voordat u uw fontein. Als uw pand zijn groot, de gemakkelijkste manier is om het in de kantine of cafetaria installeren. Dit zijn de ideale plaatsen om te genieten van een goed glas koud water.

Bijvoorbeeld als u al een koffiezetapparaat of een automaat hebt geïnstalleerd, is het heel logisch om toe te voegen aan uw water fontein.
Als u niet de ruimte gewijd aan ontspanning of te herstellen, is het best om uw fontein te plaatsen op een zichtbare plaats van alle, als de belangrijkste corridor of binnenkomst. Zodat iedereen een glas koud water passeren kon gebruiken.

Belangrijke criteria om te overwegen voordat u uw waterkoeler:

  • Installeer de fontein in een plaats die bekend staat om al uw medewerkers en waar ze gebruikt worden om te gaan: kantine, cafetaria, lobby, hal, vergaderruimte.
  • Als u een fontein gekocht op het netwerk dat u zal uiteraard worden gebaseerd op uw toegang tot dewatervoorziening voor de fontein cilinder denken routing flessen uit uw opslaglocatie naar de fontein(vermijd trappen ).
  • Tot slot, hoe hoger uw gebouw is groot, hoe meer je nodig hebt om fonteinen te installeren, als je opmeerdere verdiepingen zou het beter zijn om een ​​water dispenser per verdieping te installeren. Overweeg ook om al uw gebruikers, als je wilt om water te bieden aan uw klanten kunt u niet naar dezelfde bron tegebruiken voor uw medewerkers.