Offerte aanvragen via
+33 320 523 233
0,099 €/min vanaf een vaste telefoon

Sommige vragen om te vragen voor het kopen van de waterkoeler.

Wie denk je een waterfontein nodig?
Daarmee bedoelen we welk publiek (werknemers, bezoekers, school kinderen …) en vooral voor hoeveel mensen.

Waar zal je je fontein?
Wat zal het klimaat, zal ze worden blootgesteld aan sterke temperatuurschommelingen? En vooral heb je toegang tot het water netwerk.

Bent u in staat om flessen water op te slaan?
Heeft u een lokale zowel droge, gematigde en groot genoeg om genoeg flessen water te houden. Vergeet niet ook dat je moet deze flessen te vervoeren, dus als uw kamer op 3 verdiepingen van uw fontein kan dit vermoeiend.

Hoe zit het met de hygiëne?
Denk aan het publiek dat uw fontein zal gebruiken en ze zullen gebruiken om regelmatig reinigen van uw fontein te bieden.

Fles of netwerk?
Wat heb je nodig? Om erachter te komen kijk op onze andere artikelen over de voor- en nadelen van deze twee waterfontein systemen.

Wat zal mijn water proeven?
Door te kiezen voor een fontein tank, zul je vrij om gekochte water kiezen. Maar wees gerust op uw netwerk fontein water worden gefilterd om alleen de beste te houden en geef het een heerlijke smaak.

Wat heb ik wil mijn medewerkers / gebruikers aan te bieden?
Vers water, koud water of zelfs warm water om koffie, thee bereiden, soepen?
Afhankelijk van uw wensen en uw behoeften, hebben we per se de fontein u.
Zodra u deze vragen hebt beantwoord, zul je in staat zijn om een ​​fontein te vergelijken met een fontein op het netwerk en maak uw keuze. Als u nog aarzelt, neem dan contact met ons op en wij zullen u graag om u te helpen.