Fontein met waterfles – FBF/FBM

Onze fontein met waterfles is een model met eenvoudige, nette lijnen
De “”FBF/FBM”” fontein past in alle woon- en werkplaatsen, zonder enige beperkingen.

Categorie:

Beschrijving

  • Verkrijgbaar met koud en lauw water of koud en warm water, zoals u verkiest,
  • Regelbare thermostaat,
  • Onderhoudskit voor eenmalig gebruik voor een perfecte hygiëne,
  • Beveiligde toegang tot de waterkranen,
  • (Optioneel: bekerhouder en opvangbak voor bekers, flessenrek.)

De voordelen van een fontein met waterfles

De Exquado fontein met waterfles is de eenvoudigste en meest efficiënte oplossing om uw personeel te voorzien van fris en zuiver water op kantoor. Het fonteinsysteem met waterflessen is zeer populair in bedrijven van alle omvang, en combineert eenvoud en een snelle installatie. Omdat hydrateren van groot belang is voor het welzijn van uw personeel, raden wij aan om te kiezen voor een waterfontein met een onderhoudscontract en de directe levering van waterflessen in uw bedrijf.

Eenvoudige installatie

Met de Exquado fontein met waterfles kunt u het soort water zelf kiezen; er hoeven geen werkzaamheden worden uitgevoerd voor de installatie, aansluiting op het elektriciteitsnet is voldoende; het is gemakkelijk en zeer handig voor dagelijks gebruik.
Als u kiest voor een fontein met waterfles in plaats van een fontein met filtersysteem, dan kiest u voor eenvoud en gemak. Een stopcontact is voldoende om uw fontein aan te sluiten. Zo kunt u uw waterfontein plaatsen waar u maar wilt in uw bedrijf, volgens de behoeften van uw personeel.

Om u te voorzien van flessen water kunt u een leveringscontract met ons aangaan. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

EEN OFFERTE AANVRAGEN

Andere suggesties…