Osmoseapparaten

Exquado biedt een assortiment van osmoseapparaten en waterzuiveraars die u in staat stellen om van gezuiverd water te genieten.

Onze osmoseapparaten, net zoals de Exquado waterfonteinen, worden geïnstalleerd en onderhouden door onze teams.

Waarom een osmoseapparaat gebruiken?

Het consumeren van zuiver water is van essentieel belang voor de mens, met name om gezond te blijven. Helaas is de kwaliteit van het kraanwater zelden op het hoogste niveau als gevolg van vervuiling en verschillende behandelingen. Het gebeurt zelfs dat in sommige gevallen, het water ondrinkbaar is. Het installeren van een osmoseapparaat helpt deze ongewenste deeltjes uit het water te verwijderen en het water te zuiveren.

Wat is een osmoseapparaat?

Een osmoseapparaat is ook bekend onder de naam waterzuiveraar. Door middel van een gepatenteerd ultra dun membraan, bereikt de kwaliteit van het water van een osmoseapparaat een ongekend niveau: onze waterzuiveraars kunnen 99% van de in het water aanwezige onzuiverheden uitroeien!

Omgekeerde osmose voor zuiver en fris water

Dankzij het proces van omgekeerde osmose garanderen onze waterzuiveraars:

  • Een filtratie van de ongewenste chemische elementen in het water, zoals nitraten, pesticiden, chloriden, lood…
  • Een 100% verwijdering van virussen en bacteriën,
  • Een behoud van een deel van de mineralen die worden opgenomen door ons lichaam.

Wat is omgekeerde osmose?

Om gezond te zijn, is het belangrijk om schoon, zuiver en licht water te drinken. Dit laatste criterium heeft betrekking op de kwaliteit van het water en is vaak onbekend bij het grote publiek, maar het heeft zijn belang. Omgekeerde osmose kan deze drie doelstellingen bereiken. Dankzij dit ultra nauwkeurig apparaat dat historisch gezien ontwikkeld werd door NASA, wordt het water blootgesteld aan een druk die voldoende is voor het doorlaten van zuiver water en het tegenhouden van de residuen en ongewenste deeltjes.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze osmoseapparaten en onze waterzuiveraars.