Offerte aanvragen via
+33 320 523 233
0,099 €/min vanaf een vaste telefoon

Hoe de fontein te handhaven?

In aanvulling op de service die wij bieden aan onze klanten, is het belangrijk om hen te herinneren aan hun reguliere fontein te handhaven. Het handhaven van hun fontein wordt de kwaliteit van het water, maar ook een werking op de lange termijn te waarborgen.

4 stappen naar de fontein te handhaven:

Stap 1: saneren van de fontein
De sanering van de waterkoeler is het feit desinfecteren alle leidingen van de fontein met een oplosmiddel niet schadelijk is voor levende wezens, die worden gebruikt in de voedingsindustrie.

Stap 2: Maak de technische componenten
Dit inspecteert het watersysteem en reinigingstechnieken upstream componenten die we in staat om eventuele storingen te detecteren is. Daarom reinigen van de fontein en de terugwintank, desinfectie en ontkalken alle wateruitlaten, controleer het water en elektrische werking en tenslotte controleer het blazen van de condensor.

Stap 3: Change filtratie kit
Het filtersysteem threadbare veel verontreinigingen. Om te beginnen, het volledig verwijdert geuren en smaken zoals chloor. Het filter zal ook helpen om de waterhardheid te verminderen als gevolg van de grote hoeveelheid kalksteen behoud van een minimale snelheid, blijven van essentieel belang voor onze gezondheid. Tot slot, actieve kool membraan stelt ons in staat om zware materialen zoals lood of roest en microbiële formaties te verwijderen.

Stap 4: Vervang de dienst waterfontein
Na vervanging van de kit filtreren wordt het filter gespoeld. De technicus zal vervolgens invullen en het actualiseren van de gezondheid boek van de fontein en met vermelding van de datum en het onderwerp van de vorige interventies.

Uw fontein is weer beschikbaar en klaar voor gebruik met een waterkwaliteit gegarandeerd!