Offerte aanvragen via
+33 320 523 233
0,099 €/min vanaf een vaste telefoon

De risico’s van slecht onderhouden fontein.

– The fountain lekken:
Het kan zijn dat de drain vol is. Inderdaad, moet de lekbak, met als doel om het overtollige water op te vangen regelmatig worden geleegd. Als je geen zorgen om dit te doen, kan het overstromen, en brengen zelfs een aantal onaangename geuren.

Op elk van onze fonteinen, is de bak om uit te lekken net onder uw kraan water fontein, waar u kunt drop off uw flessen water en uw kopjes.

Verwijder de lekbak voorzichtig zodat legen en niet die omkere. Voel je vrij om te wassen met zeep en spoel goed na voordat het wordt voor een toekomstige gebruik van de fontein.
– Het water stroomt niet:
Er kunnen meerdere antwoorden mogelijk voor dit probleem:

1. Algemeen Valve gesloten water:

Het is waarschijnlijk dat het water in de fontein niet meer stroomt, want water is net geknipt, om verschillende redenen.
In dit geval hoeft u alleen voorzichtig en geleidelijk weer open de hoofdkraan.

2. Valve gesloten noodstop:

De noodstop klep of afsluiter een zogenaamde klep 1/4 slag. Het isoleert het water dispenser zonder de noodzaak om de netvoeding tijdens een interventie gezondheid te snijden. Hier, moet u controleren of de hendel in de as van het tubbing.

3. Water veiligheid blok:

De Water Block, veiligheidselement van de installatie wordt gebruikt om de watertoevoer bij lekkage te stoppen. Bij het vullen van meerdere flessen water als gevolg, is het waarschijnlijk dat het water blok vastklikt veiligheid. Als dit het geval is, zodat uw fontein niet meer stroomt, reset het Water Block.