Offerte aanvragen via
+33 320 523 233
0,099 €/min vanaf een vaste telefoon

De fontein op het netwerk voor wie, voor wat?

Op exquado hebben we per se de perfecte bron voor u.

De fontein op het netwerk, welke voordelen?

Eerste voordeel: het is erg handig
Een fontein op het netwerk te worden aangesloten op uw water netwerk met een eenvoudige niet dikker schede een doucheslang, is het niet nodig om een ​​loodgieter te betrekken.
Eenmaal aangesloten op het netwerk, niet nodig om flessen water op te slaan om de voorraad te controleren of het risico lopen droog.
Aan het interview? Het is per kwartaal, een beetje moeite om de 3 maanden.

Tweede voordeel: het is super effectief
Dankzij uw water te filteren is zuiver, uitstekende kwaliteit en onovertroffen smaak. Dit alles zonder verlies van de voordelen van de natuur voorkomende mineralen in het water.

Derde voordeel: het is hygiënisch
Rechtstreeks op het waterleidingnet geen risico contaminatie. In tegenstelling tot de cilinders die niet goed kunnen worden opgeslagen of opzettelijk verontreinigd.
Het water niet stagneert, wordt beschermd tegen licht en temperatuur verandert, en je op het punt om een ​​fris, schoon water hebben.

Vierde oplossing: het is zuinig
Gemiddeld 3 keer goedkoper dan flessen. Exclusief aankoopkosten water kost je lieve, dus je kunt het water onbeperkt drinken.

Moet u kiezen voor een fontein op het netwerk?

Om te zien of de fontein op het netwerk is voor u deze criteria:

• Waar en wie? Wat voor soort plaats: gemeenschap, kantoor, plaats van doorgang? Wie wordt beïnvloed: kinderen, volwassenen, werknemers, leden van een vereniging. Deze criteria worden afgespeeld op de keuze van de opties (met of zonder cups) De keuze van de fontein (om een ​​fles water te vullen, drinken uit de fontein …) Wie zal deze fontein te handhaven?

• Wat verwacht u van uw fontein? Alleen gewoon water? Gas? warm / koud of gematigd? Denk aan de verschillende toepassingen u uw fontein voor het selecteren van een model.

Tot slot: als je niet uw gedachten maken of vragen neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.