Waterfonteinen Exquado – Inkoop / leasing bedrijven en particulieren

[recent_post_slider design=”design-3″]

Exquado waterfontein

Exquado is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van waterfonteinen voor bedrijven, overheden en gemeenschappen, maar ook voor particulieren. Heeft u genoeg van de slechte smaak van kraanwater? In een bedrijf is het nochtans van essentieel belang om zich goed te hydrateren! Ons breed assortiment van filterende waterfonteinen biedt verschillende modellen voor fris, lauw, warm of zelf bruisend water.

De waterfonteinen worden aangesloten op het waterdistributienet en worden dus moeiteloos gevoed dankzij een rechtstreekse verbinding met uw watervoorziening. Het kan echter nodig zijn om een installatie voor waterbehandeling te plaatsen. Actieve koolstof filters, waterverzachters, waterzuiveringssystemen of omgekeerde osmose maken uw water gezonder en aangenamer om van te drinken.

Waterfonteinen met bruisend water of flessen kunnen overal worden geïnstalleerd, omdat ze geen aansluiting vereisen. Ze werken volledig autonoom en passen perfect in een lobby, een ontvangstruimte of in een kantoorruimte.
De Exquado waterdispensers kunnen zowel worden gekocht als gehuurd. We zorgen ook voor de levering van uw waterfontein, waterflessen en verbruiksartikelen.
Dankzij onze installatie- en onderhoudsservice uitgevoerd door professionals, zal uw waterdispenser de werknemers in uw bedrijf voorzien van puur, gefilterd, kwaliteitsvol water. Zeg vaarwel aan de lege flessen mineraalwater op de vloer van uw kantoor en kies voor een Exquado waterfontein!

De klantendienst van Exquado beantwoordt al uw vragen met betrekking tot het kopen of huren van een waterfontein aan de beste prijs, ongeacht uw locatie in Frankrijk: neem contact met ons op!